Advocatenkantoren en financiële dienstverleners behoren al sinds jaar en dag tot onze klantenkring. Kenmerkend voor deze “kenniswerkers” is dat ze een ICT omgeving willen die simpel en doeltreffend is zodat de kosten beheersbaar blijven. Bovendien is van belang dat de medewerkers eenvoudig vanaf iedere plek bij de data kunnen dus ook vanaf een thuis-pc of onderweg met de iPad. Naast de Office 365 omgeving voor de documenten, de mail en de communicatie, hebben advocatenkantoren behoefte aan een applicatie voor het tijdschrijven en declareren. Bevio adviseert hiervoor een cloudapplicatie te nemen zoals Legal Sense. De meeste van onze legal klanten combineren Office 365 met Legal Sense en hebben daarmee alle gewenste functies online beschikbaar.

De veiligheid van klantdata is veelal een vraagstuk dat speelt voordat Advocatenkantoren en financiële dienstverleners met Bevio de cloud ingaan. Wij begrijpen deze zorg want er zijn veel vooroordelen over de veiligheid van cloud oplossingen. Bevio biedt met Office 365 voor ondernemingen een uiterst veilige omgeving waar de meeste inhouse of private cloud oplossingen niet aan kunnen tippen. Uw volledige omgeving inclusief de data worden door middel van enterprise class technieken beveiligd. Microsoft is compliant met alle gangbare industriestandaards als het gaat om privacy en veiligheid.

Gegevens van klanten worden continu gerepliceerd naar geografisch gescheiden datacenters. De data worden opgeslagen in een redundante omgeving met krachtige back-up, recovery, en failover mogelijkheden om de beschikbaarheid, continuïteit, en snel herstel mogelijk te maken.

Beschikbaarheid en veiligheid op een dergelijk hoog niveau zijn onbetaalbaar in een eigen serveromgeving. Microsoft kan dit betaalbaar aanbieden vanwege de grote schaal waarop dit wordt uitgerold wereldwijd.

Naast de beveiliging op serverniveau is het van belang dat uw pc’s en lokale netwerk goed worden beveiligd. Gelet op de jarenlange primaire focus van Bevio op omgevingen waarin Office 365 een centrale rol vervult is Bevio de partij bij uitstek om deze totaaloplossing voor u in te richten.    

Graag brengen wij u in contact met onze klanten binnen de advocatuur en financiële dienstverlening zodat u zelf kunt vernemen wat hun ervaringen zijn met het werken in de cloud.