Voor internationale handelsbedrijven geldt dat er naast de Office 365 services bijvoorbeeld een ERP of CRM applicatie aan de orde is. Voor deze bedrijven is het belangrijk dat orders goed verwerkt kunnen worden. Maar minstens net zo belangrijk is het dat de salesafdeling beschikt over de juiste klantdata, realtime en onderweg naar de klant met de iPad. Bevio heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het ontwerpen, inrichten en beheren van dergelijke omgevingen.

Voor handelsbedrijven zijn we graag dé gesprekspartner om deze ICT uitdagingen op te pakken vanuit een regiefunctie. Met pakketselecties, de selectie van hostingpartners en de integratie met de office 365 clouddiensten kunnen we u van dienst zijn en kunnen we putten uit een ruime ervaring. Bevio levert de werkplekondersteuning en is verantwoordelijk voor het functioneel beheer van Office 365. De functionele ondersteuning op bijvoorbeeld SAP, Dynamics of Salesforce wordt geleverd door de gekozen applicatiepartner.

CRM applicaties zijn al langere tijd als webapplicatie verkrijgbaar waarbij Salesforce en CRM Online bekende voorbeelden zijn. CRM Online integreert naadloos met Office 365 en heeft zodoende belangrijke voordelen voor degene die Office 365 omarmt voor de kantoorapplicaties.

ERP applicaties worden meestal door middel van een extern bureaublad aangeboden door bedrijven die daartoe een serveromgeving inrichten in een datacenter. Dit wordt vaak verkocht als cloud werkplek omdat er geen server op locatie nodig is. Het wachten is nog op partijen als Microsoft en SAP die ERP als webapplicatie/online dienst gaan aanbieden zoals al gebeurt met Office 365 en CRM. Uw ERP data is dan eenvoudiger te benaderen vanaf iedere plek met ieder device en de omgeving wordt tegen beduidend lagere kosten op een hoger niveau beschikbaar gesteld. Zoals al eerder vermeld is dat een gevolg van de grote schaal waarop deze partijen de dienst kunnen aanbieden.

Graag brengen wij u in contact met onze klanten binnen de internationale handel zodat u zelf kunt vernemen wat hun ervaringen zijn met het werken in de cloud.