Doktersjas

Organisaties in het publieke domein zijn volop bezig hun bedrijfsvoering te moderniseren en digitaliseren. De weg naar de cloud is gevonden en draagt bij aan het realiseren van doelstellingen op het gebied van de productie en efficiency ondanks de steeds schaarsere middelen.

Voor zorgorganisaties en goede doelen organisaties is van belang dat alle medewerkers eenvoudig met de applicaties en de data kunnen werken vanaf iedere plek. Nieuwe medewerkers dienen qua werkplek snel up and running te zijn zodat het primaire proces maximaal wordt ondersteund. Bevio faciliteert dit voor u door online diensten als Office 365 en Azure op de juiste wijze in te richten en te beheren.

De volledige omgeving inclusief de data wordt door middel van enterprise class technieken beveiligd en de omgeving is compliant met alle gangbare industriestandaarden als het gaat om privacy en veiligheid. Data worden continu gerepliceerd naar geografisch gescheiden datacenters en opgeslagen in een redundante omgeving met krachtige back-up, recovery, en failover mogelijkheden.