Bevio-image-voordelen2

De Office 365 expert die u zoekt!

Bevio is uw partner met kennis van Office 365 en Cloud services. De oprichters van Bevio hebben hun sporen verdiend in de IT sector en in de consultancybranche. Het is onze overtuiging dat er in de komende periode een forse verschuiving gaat plaatsvinden van traditioneel ingerichte ICT omgevingen – die veelal technologie gedreven zijn – naar professionele Cloud services die zich puur richten op het bieden van de gevraagde functionaliteit.

Vanaf het eerste uur hebben we ons toegelegd op deze nieuwe vorm van ICT met als doel de state of the art kennis hiervan in huis te hebben en deze in te zetten voor onze klanten. Is het ook niet uw doel om een ICT omgeving te bieden waar de gebruiker vanaf iedere plek en met ieder device veilig kan inloggen en zo altijd toegang heeft tot de bedrijfsdata en relevante applicaties? Door slim gebruik te maken van Cloud gerelateerde ICT diensten kunt u dit realiseren. Met genoegen laten wij u zien hoe dit in de praktijk werkt.

Wij begrijpen dat u veel waarde hecht aan een veilige en stabiele ICT omgeving die de functionaliteiten biedt om uw business te faciliteren. Dit is dan ook steeds het uitgangspunt dat we hanteren zodra we u mogen begeleiden naar de Cloud. We beschikken over de  kennis en kunde om u vanaf de analyse van uw huidige situatie tot en met het beheer van de nieuwe omgeving te ondersteunen.

We zijn daarin gedreven, resultaatgericht en transparant als het gaat om kosten/baten en het tijdpad. Met genoegen werken wij uw business case in detail uit zodat u eenvoudig kunt nagaan wat een overstap u oplevert. U bent niet de eerste die de overstap overweegt. Met succes hebben we meerdere bedrijven van verschillende omvang en uit diverse sectoren naar de Cloud gebracht.