365

Alle dagen productief

De naam had wat ons betreft niet beter gekund. 365 (Office 365 of Microsoft 365) biedt ongeëvenaarde mogelijkheden voor uw business, elke dag weer.

365 is een verzameling clouddiensten waar je niet omheen kan. Bevio heeft al tien jaar de focus volledig op 365 gericht. Met 365 bieden we onze klanten de beste cloud-technologie tegen een scherpe prijs.

Waarom 365?

Veilig en stabiel

Bevio biedt u met Office 365 een omgeving waar uw data veilig is en uw privacy gewaarborgd. Tien belangrijke Office 365 kenmerken zorgen daarvoor. De beschikbaarheid van de Office 365 omgeving is de afgelopen jaren nagenoeg 100% geweest (om precies te zijn: tussen de 99,94% en 99,99%). Geen enkele private cloud, laat staan een on premise omgeving, zal dit evenaren of zelfs maar benaderen. De veiligheid en beschikbaarheid van uw omgeving zijn daarnaast afhankelijk van de wijze waarop uw werkplekken en uw lokale netwerk worden ingericht in combinatie met de Office 365 diensten. Met onze jarenlange primaire focus op omgevingen waarin Office 365 een centrale rol vervult is Bevio de partij bij uitstek om deze totaaloplossing voor u in te richten.

Schaalbaar

Met de keuze voor Office 365 in de cloud kiest u voor een omgeving die optimaal schaalbaar en flexibel is. Iedere nieuwe werkplek is in no time toegevoegd aan de omgeving, inclusief de IT services die u daarbij wenst. U betaalt alleen voor hetgeen u afneemt. Vervallen er werkplekken, dan neemt de maandprijs naar rato af. Office 365 kan bovendien prima gecombineerd worden met de business applicaties die u al in gebruik heeft. Bevio biedt als Office 365 expert een full service concept inclusief functioneel beheer van de Office 365 clouddiensten en gebruikersondersteuning op werkplekniveau.

Beheersbaar

In het full service concept van Bevio neemt u IT diensten af op gebruiksbasis (Infrastructuur, Platform en Software as a Service: IaaS, PaaS en SaaS). Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan zoals het vervangen van hard- en software of het restoren van data als gevolg van een servercrash. Bovendien zijn de kosten relatief laag als u ze afzet tegen een omgeving die dezelfde functionaliteit en beschikbaarheid biedt. Het forse aanbod van Office 365 clouddiensten maakt dat u er tegen scherpe tarieven over kunt beschikken.

Verhoogde productiviteit

Onbeperkte en veilige toegang tot bedrijfsdata waren voor Bevio ooit de belangrijkste redenen om zich volledig op de cloud en Office 365 te richten. Een fors decennium verder kunnen we zeggen dat dat een goede keus was. U kunt het zich hopelijk al niet meer voorstellen: een medewerker die bij een klant is en met zijn iPad geen toegang heeft tot de bedrijfsdata, of onvoldoende bandbreedte om de server te kunnen benaderen waarop uw data staat? Allemaal verleden tijd zodra u overstapt naar de Office 365 cloud. 

We laten u graag zien hoe dit in de praktijk werkt. Geïnteresseerd? 

Welke 365 diensten worden het meest gebruikt?

Exchange Online

Met deze geavanceerde e-mail faciliteit kunnen gebruikers eenvoudig agenda’s en contacten delen en alles synchroniseren naar mobiele devices. Bijlagen verzenden tot maximaal 150 MB (standaard 25 MB). En mailbox van 100 GB (standaard 50GB).

Exchange

SharePoint Online

Samenwerken next level. SharePoint/OneDrive is een intelligent document management systeem met meerdere functies zoals de sites voor het realtime samenwerken aan documenten, intranet functionaliteit en bestandsopslag met geautomatiseerd versiebeheer.

Sharepoint

Teams en Skype for Business

Teams brengt alles samen in een gedeelde virtuele werkruimte waar je kunt chatten, vergaderen, bestanden delen, en realtime samenwerken aan documenten met behulp van zakelijke apps.

Teams

Office programma’s

Daar waar het begon. Met het juiste abonnement mag iedere gebruiker de nieuwste Office versie op vijf apparaten installeren. Met Office beschik je over Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Access, Publisher en OneNote.

Office

Synchronisatie OneDrive

Deze app zorgt ervoor dat u de bestanden op SharePoint en OneDrive kunt synchroniseren met uw pc, zodat u de data ook kunt inzien en bewerken als er geen internetconnectie is.

OneDrive