Azure

De ideale bouwdoos

Azure is een cloud computing oplossing – een goed gevulde bouwdoos – waarmee Infrastructuur, Platform en Software as a Service samenkomen (IaaS, PaaS en SaaS).

Azure is flexibel en hybride, en daarom aan te passen aan de specifieke wensen van elke klant. Met Azure kunnen de Bevio-adviseurs letterlijk lezen en schrijven.


Voor u zijn de voordelen evident

Maatwerk en gemak

U gebruikt wat u nodig heeft en u betaalt wat u gebruikt. Mogelijkheden voor opslag en servergebruik zijn in de cloud in principe onbeperkt.

Hogere productiviteit

Apps kunnen sneller en gemakkelijker worden gebouwd en beheerd. De IT infrastructuur en omgeving kunnen eenvoudig worden ingericht en uitgebreid, ook omdat Azure bestaande technologieën en programmeertalen ondersteunt. In de organisatie aanwezige expertise en kennis behouden zo hun waarde.

Betere besluiten

Op het Azure platform kunt u verzamelde bedrijfsdata analyseren en interpreteren en zo beslissingen nemen op basis van de juiste informatie.


What's in it for you?

Ga uw zakelijke uitdagingen te lijf met bewezen combinaties van Azure-services en gerelateerde producten. Met de voorbeeldarchitecturen, documentatie en partnerresources in Azure kunt u meteen aan de slag. We lichten er enkele uit.

Serverloos werken

Wat zoveel wil zeggen als: besteed uw beschikbare tijd aan het bedenken van oplossingen voor uw zakelijke uitdagingen. De techniek zal u niet belemmeren, in tegendeel. Sneller naar de markt, lagere kosten voor infrastructuur en operationeel beheer. Inrichten, schalen en beheren van resources wordt voor u geregeld.

Snel werken

Nieuwe toepassingen bouwen, ontwikkelen en leveren vanuit de cloud, met de onbelemmerde snelheid van de cloud. Creëer uw eigen ontwikkel- en testomgeving(en) in de schaalbare en on-demand infrastructuur.

Slim werken

Betere en snellere beslissingen door gedegen analyses van uw bedrijfsgegevens. Trends herkennen, inzichten vergroten met als doel de juiste (re)actie. Business Intelligence naar een heel ander niveau met rapporten op maat van gegevens die ertoe doen.