EMS

Totaal in controle

EMS staat voor Enterprise Mobility + Security en is de extra beschermende schil rond 365. Een verzameling oplossingen voor onder andere identiteits- en toegangsbeheer, beheer van mobiele apparaten en databeveiliging.

EMS maakt het mogelijk dat uw medewerkers altijd en overal op een veilige en afgeschermde manier kunnen werken. Maar het biedt ook de functionaliteit om software te distribueren.

Bevio configureert EMS voor uw organisatie zodat u veilig kunt werken waar en wanneer u dat wenst. Dat is vandaag de dag nu eenmaal de standaard. De cloud maakt het mogelijk, services als EMS maken het verantwoord en veilig.


Identiteits- en toegangsbeheer

Met EMS zijn uw medewerkers, apparaten, apps en data goed beveiligd. Niet alleen vandaag, ook in de toekomst. Vanuit een holistische kijk op de steeds veranderende bedreigingen biedt EMS bescherming met gebruikmaking van de nieuwste intelligente innovaties in beveiliging: van risicogebaseerde voorwaardelijke toegang tot geavanceerde bedreigingsanalyse en bescherming.

De beveiliging is volledig ingebouwd in uw configuratie: medewerkers kunnen altijd en overal onbelemmerd werken met iOS-, Android- en Windows-apparaten en met de apps die hen ter beschikking staan.

Zo bouwt u een complete, flexibele mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf. Innovatief en efficiënt en beveiligd tegen bedreigingen op elk front: gebruikerstoegang, apparaten, apps en data.

We laten u graag zien hoe dit in de praktijk werkt. Geïnteresseerd?