IT Support Specialist

Ben jij op zoek naar een veelzijdige, uitdagende baan waarin jij jouw ICT-skills in de praktijk kan brengen? Geloof jij ook dat werken in de cloud de toekomst heeft en wil jij deel uit maken van een team van specialisten die elkaar met humor en enthousiasme helpen? Solliciteer dan nu bij Bevio!

Wij zoeken enthousiaste en gedreven collega’s met een passie voor ICT, die bekend zijn met de clouddiensten van Microsoft. Als IT Support Specialist zet jij jouw Microsoft kennis en ervaring in voor onze klanten die ondersteuning nodig hebben. Zo zal je ze helpen met vragen over de werkplek, de online diensten, het netwerk, beveiliging e.a.. Met jouw persoonlijke aanpak weet je hoe je de beste service kan bieden, en zet je altijd nét dat stapje extra om de klant met een tevreden gevoel achter te laten.

Bevio biedt jou een unieke professionele ervaring binnen een snelgroeiende omgeving waar jij naast heel veel kan leren, ook heel veel kan bijdragen. Ons kleine team bestaat uit ervaren 365 en Azure specialisten, die met een no-nonsense aanpak bedrijven helpen de overstap te maken naar de cloud. Dit alles doen wij vanuit ons inspirerende kantoor in Den Bosch: de Gruyterfabriek, of op locatie bij de klant. Dus heb jij een ICT diploma op minimaal MBO-4 niveau, ben je servicegericht, communicatief vaardig en wil je bijdragen aan de groei van ons bedrijf? Stuur dan nu jouw CV en een korte motivatie naar kees.dehaan@bevio.nl, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.