Goed nieuws voor Mac gebruikers, de nieuwe office voor Mac (Office 2016 for Mac) is nu algemeen beschikbaar voor gebruikers met een Office 365 abonnement.

What’s new in Office 2016 for Mac:

De nieuwe Office for Mac is op een aantal punten aanzienlijk verbeterd. Met name de integratie met de Microsoft Office 365 clouddiensten is er behoorlijk op vooruit gegaan. Zodoende kun je nu op vergelijkbare manier met je documenten werken als gebruikers met Office 2013 op een Windows PC.

Office 2016 for Mac installeren:

Mocht je in het bezit zijn van een Mac en een 365 abonnement, dan kun je Office 2016 for Mac gemakkelijk installeren. Hiervoor log je in de browser in op je 365 account, ga je naar ‘Instellingen voor Office>Software’ om te beginnen met het downloaden van de nieuwe Office. Let wel op dat je van tevoren de juiste taal selecteert.

Losse installaties van Office 2016 for Mac zijn voor de geïnteresseerden vanaf september beschikbaar.

Aankondiging van Microsoft