Met trots kunnen we melden dat Bevio het team gaat uitbreiden. Daar hoort ook extra kantoorruimte bij waarin inmiddels is voorzien. Onze persistente focus op de online services van Microsoft werpt haar vruchten af. Office 365 en Azure zijn booming en daar pikken we nu ons graantje van mee.

Nieuw kantoor

Onze uitvalsbasis is ons kantoor in Den Bosch in het oude fabriekspand van de Gruyter. Het gebouw dateert uit 1933 en behoort tot het industrieel erfgoed. We zijn in het goede gezelschap van meer dan 100 bedrijven uit de creatieve industrie. Een inspirerende en uitermate prettige werkomgeving!

Gezien de Bevio klantenportefeuille gaan we later dit jaar na of een extra kantoorruimte in Amsterdam tot de mogelijkheden behoort. We houden u op deze wijze graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen ons kantoor.